Lefke Belediyesi , 27 Eylül Dünya Turizm Günü nedeniyle Lefke Gazi Lisesi ve Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerine yönelik bir etkinlik düzenliyor.
Yarın saat:09.30'da iki okul öğrencinin katılacağı Lefke , Soli ve Bağlıköy güzergahındaki tarihi ve turistik yerler Turist Rehberleri eşliğinde gezilecek ve öğrencilere buralar hakkında bilgilendirilecek.
Lefke Belediyesi, bu güne yönelik birde Turistik Kitapcık hazırlayıp öğrencilere dağıtacak.
Gezi, Saat:12.30'da Lefke Göletine hakim bir yer olan Lefke Avcılık ve Atıcılık Birliğinin restoranında öğrencilere yönelik kokteyille son bulacaktır.

Okunma 352 defa

Kıbrıs Tüp Bebeğim