Tohum Takas Şenlikleri başlıyor.

Mehmetçik, Lefke, Yeniboğaziçi ve Geçitkale Cittaslow belediyelerinin “Tohum Takas Şenlikleri” 27-28 Nisan’da gerçekleşecek.

Belediyeler Birliği’nde dün yapılan toplantıda 27-28 Nisan tarihlerinde yapılacak şenlik kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler planlandı.

Bu çerçevede, 17 Şubat’ta Mehmetçik’te saat 11.00’de, 23 Şubat’ta Yeniboğaziçi’nde saat 11.00’de ve aynı gün saat 16.00’da Geçitkale’de, 2 Mart’ta ise Lefke’de saat 15.00’te Cittaslow Belediyelerinde sembolik tohum takası, sohbet ve film gösterimi ile 27-28 Nisan’da gerçekleştirilecek tohum takası için hazırlık çalışmaları yapılacak.

Hem hazırlık çalışmalarına, hem de tohum takas etkinliklerine tüm halkın da davetli olduğu belirtildi.

Okunma 249 defa