Lefke ilçesi için önemli birgün! Vasıf Palas Müze’ye Dönüştürülüyor

Lefke Belediyesi ile Turizm ve Çevre Bakanlığı arasında Vasıf Palas Binası’nın Kent ve Arkeolojik Müzesi’ne dönüştürülmesi için protokol imzalandı. Lefke Belediye Binası’nda bugün saat 12.00’de gerçekleşen toplantıya Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya, Turizm Bakanlığı Müsteşarları Doç. Dr. İsmet Esenyel ve Bülent Arkın, Eski Eserler ve Müzeler Dairesi Müdürü Fuat Azimli, Şehir Planlama Dairesi Şube Amiri Emine Azimli, Plan Çalışma Yürütücüsü Berkay Ramiz katıldı. Toplantıda Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya ile Turizm Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr İsmet Esenyel ortak imza koydu.

Lefke ‘de imar planı süreci başladı.

Lefke Belediyesi ile Turizm ve Çevre Bakanlığı arasında yapılan protokolde, Lefke’de imar planı çalışması için, süreç başlatıldı.