Citta Slow Şehirler Fuarında Lefke Belediyesi

Cittaslow Üyesi Lefke Belediyesi İzmir Turizim Fuarı’nda

Cittaslow Ağı’na üye Yeniboğaziçi, Lefke, Mehmetçik, Geçitkale ve Tatlısu Belediyeleri, KKTC Cittaslow Ağını temsilen 2-4 Aralık tarihlerinde düzenlenen 15. Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi’ne İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ nın davetlisi olarak katıldı.
3 gün süren fuarda, Cittaslow Kentlerine özgü kültürel ürünlerin ve kentlerin doğasının tanıtıldığı fuarda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti standında kentlere özel ürünlerini sergileyek yerel ürünler ile ilgili tadım stantları kuruldu. Bunun yanında Lefke ve Köylerinde üretilen geleneksel ve yerel ürünlerinde tanıtıldığı fuar, Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakan yardımcısı, İzmir Vali Yardımcısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İz-Koop Başkanı Neptün Soyer ve birçok katılımcı Belediye Temsilcisi ve katılımcı tarafından ziyaret edilen stant büyük ilgi gördü.
Fuar süresince yapılan temaslar sonrasında İzmir’de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilecek olan, Cittaslow Ağı üreticilerinin ürünleri ile birlikte İzmir halkıyla buluşturacak, “Kıbrıs Günleri” projesi ile ilgili görüşmeler de tamamlanmış ve tarih belirlenip etkinlik için gerekli çalışmaların başlatılmasına karar verilmiştir.

Okunma 1074 defa


Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi

Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi